Sök Meny
Balettakademien och övriga dansskolor

Balettakademien, dansskolor

Balettakademien finns i Stockholm, Göteborg och Umeå. I Linköping finns Dansstudion Östergötland.

På Balettakademierna och Dansstudion Östergötland hittar du dansutbildningar, musikalutbildning, förberedande utbildningar, fritidskurser för barn och vuxna samt föreställningar.

Balettakademien Stockholm

Balettakademien är en av Nordens ledande dansskolor. Många av Sveriges mest framgångsrika dansare, musikalartister och koreografer har utbildats här. Vi erbjuder ett brett utbud av dans inom olika genrer. Vare sig du är ung eller gammal, nybörjare eller proffs. Ta steget hit!

Balettakademien Göteborg

Balettakademien är en av Nordens ledande skolor för dig som satsar på en framtid som professionell musikalartist eller dansare.

Balettakademien Umeå

På Balettakademien Umeå har vi ett stort kursutbud av dans. Från klassisk balett till hiphop. Från små barn till pensionärer. För dig som bara vill dansa och ha kul, men även för dig som satsar på dans som ett framtida yrkesområde. Helt säkert hittar du något som passar just dig. Välkommen att dela dansglädjen med oss på BA Umeå.

Folkuniversitetets Dansstudio

Folkuniversitetets dansstudio i Linköping erbjuder många olika danskurser med allt från danslek och balett till modernt, jazz och street.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila